x

1r Batxillerat

Lisístrata d’Aristòfanes a la Biblioteca Districte 4

10 març, 2020
Lisístrata d’Aristòfanes a la Biblioteca Districte 4

Estudiants de 1r de Batxillerat participaren a la conferència-debat-concurs al voltant de l’obra “Lisístrata” d’Aristòfanes, on s’il·lustra la lluita feminista des del segle IV a.C. L’obra demostra que el problema de la desigualtat entre homes i dones no és un defecte exclusiu de la societat moderna, ja que l’obra d’Aristófanes -ja fa 2.429 anys-, va desenvolupar a través de les arts escèniques alguns conceptes del moviment feminista que avui en dia semblen despertar noves sensibilitats. L’activitat es desenvolupà dins el cicle Filoteca del grup de treball del professorat de Filosofia de la nostra zona educativa.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat