x

2n Batxillerat

Comunicat als alumnes de 2n BAT

25 març, 2020

El Ministerio de Educación acaba de fer públic que les proves d’accés a la Universitat es realitzaran entre el 22 de juny i el 10 de juliol. La nota de premsa afirma també que el model d’examen i el contingut de les proves s’ajustaran a la excepcionalitat que suposa l’actual estat d’alarma per a no perjudicar l’alumnat. De moment no ens han concretat de quina manera ho faran i esperem rebre aviat instruccions més detallades per part del Departament d’Educació.

D’acord amb aquestes previsions la direcció del centre i l’equip docent de 2n de batxillerat hem acordat avançar temari mentre duri el confinament pensant que és la millor manera d’anar avançant feina i gestionar el temps lliure.

En tornar del confinament, a les classes presencials, es tornarà a incidir amb els temes avançats per aclarir dubtes que no s’hagin pogut resoldre durant el confinament i presentar les tasques que restin pendents. Estem segurs que el treball i l’estudi que s’haurà fet a casa facilitarà un final de curs sense angoixes. Cada professor/a es posarà en contacte amb vosaltres per tal d’indicar-vos de quina manera ho farà.

Tot l’equip docent i la direcció us anima a gaudir del temps que teniu a casa i en família, a dedicar temps als vostres hobbis, a llegir i a continuar treballant pel vostre futur.

Qualsevol neguit no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

No defalliu!! i ens veiem tots a la tornada i us tindrem informats.

Publicat per Oriol Cos a 2n Batxillerat