x

1r Batxillerat

El Sant Jordi Confinat de l’Institut de Terrassa. Gran participació d’alumnat i professors.

23 abril, 2020

Gran participació d’alumnes i professors en aquesta celebració festiva i cultura de Sant Jordi, que enguany es presenta enmig del confinament pel COVID19. Però cap virus no ha impedit que el nostre institut expressi tota la cultura, el talent, l’alegria, la sensibilitat, la profunditat que els seus membres duen a dins, i la participació ha estat tan gran, i tan ben treballada, que hem hagut d’editar tres vídeos per poder mostrar una feina tan ben feta. Els podeu veure més avall. Com que encara continuen arribant feines fora de temps, la setmana que ve publicarem un reportatge més que durà per nom “Més aportacions de Sant Jordi”, o sigui, que si us animeu, encara hi sou a temps!

Els professors que han participat amb algun treball o actuació han estat: Anabel González, Fede Fenoy, Jordi Martínez, Vicente Nieto, Damaris Gancho, Ana Alonso, Marta Aragonès, Meritxell Aixalà, Jere Soler, Veronica Castellanos, Jordi Escofet.

I els alumnes que també voluntàriament han aportat el seu talent són: Àlex de la Rosa, Alba Molina, Soraya Gonzàlez, Arnau Hortal, Jordi Hortal, Jan Marante, Pol Gironès, Laura López, Noa Cervera, Martina Soler, Noa Oliver, Maria Alcaraz,, Júlia de la Rosa, Bernat Triginer, Aitana Mellado, Jordina Argemí, Irene Hernández, Wiam Komiri, Jan Blanco, Joel Duaso, Alba Perarnau, Marta Roumens, Ariel Laguarta, Estela Fresneda, Júlia Tarragó, Isil Poch, David Isla.

Desitgem que els gaudiu, que estigueu bé de salut i d’anims, i que passeu una molt bona diada al costat dels vostres éssers estimats.

Feliç Sant Jordi!

Primera Part:

Segona Part:

Tercera Part:

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat