x

1r Batxillerat

Retransmissió en directe de TVE Catalunya des de l’Institut de Terrassa per entrevistar l’Extraescolar de Cinema

15 octubre, 2020

Ahir dimecres, 14 d’octubre, el programa “La Metro” de Televisió Espanyola a Catalunya, va emetre en directe des del nostre institut per entrevistar els protagonistes de l’Extraescolar de Cinema amb motiu de la recent Selecció Oficial d’un dels seus curts “Sigues Pràctic” a l’Austin Micro Short Film Festival. Les entrevistes i el microreportatge van venir després de l’emissió, també a TVE, d’aquest curtmetratge. L’experiència va ser altament motivadora pels joves cineastes que han engegat aquest curs 2020-2021 amb molta il·lusió malgrat les difícils condicions de seguretat amb què el COVID ens obliga a treballar.

Podeu trobar aquesta emissió entre els instants 4:59 i 9:53

Moltes Felicitats a tots!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat