x

3r ESO

Dues alumnes de tercer d’ESO participen al concurs de covers de TV3

17 novembre, 2020

 

Dues alumnes del nostre institut participen aquesta setmana al concurs de covers de TV3. Un concurs a on la victòria és realment molt difícil, perquè s’hi han presentat més de 2200 versions diferents de cinc grups i intèrprets catalans: Els Pets, Buhos, Els Amics de les Arts, Suu i Nil Moliner.

Demà, 18 de novembre, diran els 5 finalistes que han interpretat alguna cançó dels Amics de les Arts, com és el cas de l’Emma que versiona “Louisiana o els camps de cotó”, i divendres, 20 de novembre, es definiran els finalistes que han versionat temes de “Nil Moliner”, entre ells la Marta que ha interpretat “Mi religión”.

Més enllà de la decisió del jurat, sempre difícil i subjectiva sobretot en un concurs a on hi han participat fins i tot grups semiprofessionals i de molta qualitat, les dues noies han fet una feina molt ben feta, que us convidem a escoltar.

Els videoclips els van enregistrar, so i imatge, dins l’extraescolar de cinema, que aquests dies treballa en grups bombolla per les restriccions del COVID, i van construir una tenda de campanya de tela homologada anticovid, folrada de blau, per poder cantar amb la boca descoberta. Segur que seguiran participant a molts altres concursos.

Felicitats!

Publicat per Institut de Terrassa a 3r ESO