x

1r Batxillerat

Nova emissió en directe per TVE des de l’Institut de Terrassa amb motiu del “Premio Nacional a la investigación tecnológica” que van obtenir tres alumnes.

1 desembre, 2020

 

Novament, i igual com va passar el passat 15 d’octubre amb motiu d’un premi cinematogràfic, l’Institut de Terrassa ha estat protagonista d’un directe a Televisió Espanyola dins del programa “La Metro”; aquest cop per entrevistar les noies que van rebre el “Premio Nacional a la investigación tecnológica” gràcies al projecte tecnològic que van desenvolupar en el seu Treball de Recerca i que proposa un sistema per pasteuritzar aigua en zones del món a on el grau d’infecció de les aigües és elevat i els sistemes d’obtenció d’energia força limitats. Aquest projecte aconseguiria salvar vides humanes, facilitant aigua potable a grups grans de població.

Us convidem a visualitzar-ho.

El directe que es va realitar a l’Institut de Terrassa el podeu trobar a partir del minut 5 i 41 segons.

De nou, moltes felicitats a les protagonistes!

 

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat