x

2n ESO

Entrevista a l’exalumna, model i actriu, Irene Aguilar

5 febrer, 2021

L’extraescolar de cinema, concretament el grup bombolla de 2nC, hem passat una estona deliciosa entrevistant la nostra exalumna, la model i actriu Irene Aguilar, que ens ha explicat com és treballar amb la Rosalia, fer anuncis i curtmetratges, participar en un rodatge de netflix, treballar en publicitat, aconseguir ser Miss Supranacional Barcelona, quedant segona finalista a Espanya. Ens ha parlat dels seus somnis, dels projectes artístics que està engegant per pròpia iniciativa, de la necessitat d’arriscar i d’invertir en els somnis, de l’esforç constant que requereix lluitar pel que estimes… I també dels perills, de les línies vermelles que mai no s’han de creuar, de com n’és d’important saber dir que no quan s’ha de dir que no; perquè dir que no, quan cal, et defineix i et construeix tant com dir que sí quan s’ha de dir que sí. Ens ha parlat de la càmera, de com han de ser les expressions quan la tenim al davant, i com, quan la tenim més lluny. La Irene ens ha mostrat també el seu rostre humà, proper, càlid… Hem sentit que estava molt de gust al nostre costat, i les quatre hores que hem estat junts, parlant del present i del temps d’abans, ens han passat volant i hauríem continuat… Les més joves han escoltat les històries de l’Institut de Terrassa de fa deu o onze anys, les anècdotes i els professors de llavors, els amors platònics, les amistats… I la Irene model i actriu que a les fotografies se’ls apareixia com una mena de personatge potser llunyà i perfecte, ens ha regalat una tendresa i una força interiors impagable.

Entrevistar l’exalumna, model i actriu, Irene Aguilar, ha estat com escoltar una lliçó magistral d’algú que s’ha obert camí tota sola en un món de molt difícil accés.

Agraïm l’estona que va passar amb nosaltres, i li desitgem una carrera plena d’èxits; si més no, l’exercici d’entomar cada dia de la seva vida amb la passió amb què ho fa ella, de tenir somnis, de lluitar per ells amb totes les energies… és sens dubte l’èxit més gran.

No us perdeu l’entrevista, feu-nos cas!

Moltes gràcies, Irene, i moltes felicitats!

Publicat per Institut de Terrassa a 2n ESO