x

CF Tèxtil

Participació del departament tèxtil al projecte Europeu “FACTIVE”

24 febrer, 2021
Participació del departament tèxtil al projecte Europeu “FACTIVE”
El departament tèxtil de l’Institut de Terrassa formarà part del projecte europeu “Erasmus+ K202: Flipped classroom training Approach for Clothing and Textile Innovative VET”. Hi participen centres educatius, de formació de professorat i clústers empresarials tèxtils de Bèlgica, Eslovènia, Grècia, Itàlia i Portugal. Aquest projecte té com a objectiu millorar els ensenyaments professionals en l’àmbit tèxtil a través de la metodologia “flipped classroom” (o classe inversa), adaptant-los a les necessitats actuals de les empreses del sector.
Anirem informant de l’evolució del projecte a través del web de l’institut mitjançant “newsletters” periòdiques; mentrestant podeu trobar més informació al seu web oficial: http://factiveproject.eu/
.
.
   
Publicat per Institut de Terrassa a CF Tèxtil