x

2n ESO

Alumnes de segon d’ESO al Sex Education Film Festival del Cinema Catalunya

28 febrer, 2021

Alumnes de segon d’ESO de l’Institut de Terrassa, van assistir a la sessió per escoles del Sex Education Film Festival que es va celebrar al Cinema Catalunya de Terrassa el 22 i el 23 de febrer passats. En aquesta sessió van poder visualitzar curtmetratges que dins la seva brevetat, però amb tota la intensitat, aprofundeixen en diversos temes cabdals pel que fa a les tensions, conflictes, descobriments, inseguretats… de l’adolescència, relacionades amb el desenvolupament sexual, el respecte a la diversitat de gènere, d’orientació sexual… el descobriment dels desigs enmig dels drames propis de la vida de cadascú, la intolerància oficial del sistema, la lluita per descobrir-se, també els perills del ciberassetjament i els atacs a la llibertat sexual. En aquesta sessió van poder visualitzar els millors curts que s’enfrontaven a aquestes temàtiques com: “Grooming” de Francisco Yélamos, “Jay” de Szu-Wei Chen, “Lioness” d’Alexander Conrads, “Mi pequeño gran samurai” d’Arantza Ibarra, “Toi Aussi Ça Te Chatouille?” de Lucía Valverde…

L’activitat va ser molt ben valorada per l’alumnat, i enmig de totes les mesures de seguretat contra el COVID, va significar una alenada d’aire fresc, ja que va ser la primera sortida fora de les aules del curs 2020-2021.

Publicat per Institut de Terrassa a 2n ESO