x

2n ESO

Sortida de l’alumnat de 2n d’ESO als orígens de la nostra ciutat

1 març, 2021

Dimarts i dijous de la setmana passada, els grups de 2n d’ESO van fer una sortida per Terrassa. Van seguir un itinerari medieval pels orígens de la nostra ciutat, tot visitant la Torre del Palau i la Seu d’Ègara. Aquest curs, a Socials, estan treballant l’edat Mitjana, i han aprofundit en els diferents corrents artístics que estan representats a l’espectacular conjunt de les esglésies de Sant Pere. A part, van fer una activitat de botànica i de geologia pel Parc de Vallparadís, en què havien d’identificar sis arbres, fer-ne una fitxa, i localitzar 7 tipus de roca. Aquesta última activitat formava part del Crèdit de Síntesi de 1r d’ESO, que no es va poder dur a terme el curs passat a causa del gran confinament. El temps ens va acompanyar i els alumnes van poder complementar i experimentar els continguts apresos a classe.

Publicat per Institut de Terrassa a 2n ESO