x

General

A Nîmes, amb Erasmus +

22 juny, 2021

El passat diumenge 6 de juny, sis estudiants, majoritàriament d’imatge personal, van iniciar l’aventura Erasmus+ a la ciutat de Nîmes. El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració del Consorci de Nîmes format pel Lycée Ernest Hemingway, el Lycée Voltaire i l’Escola d’arts i oficis d’Uzés. L’experiència de viure un Erasmus és una bona oportunitat per posar-se a prova; una nova llengua, nous equips i metodologies de treball, amistats noves i una ciutat sencera per descobrir.

Desitgem que l’experiència hagi estat del tot enriquidora i gratificant, i que hagi permès incorporar al seu currículum les pràctiques internacionals com a element diferenciador.

Hi seran fins el proper 7 de juliol, realitzant pràctiques en empreses de perruqueria, estètica i gestió administrativa, i posant en pràctica els coneixements apresos a l’institut.

Publicat per Institut de Terrassa a General