x

Actualitat

“Només t’estimaré a tu”, l’últim curtmetratge de l’extraescolar de cinema a la gala de “El Rotllo del Roig”

28 setembre, 2021

El curtmetratge que podeu visualitzar “Només t’estimaré a tu”, de l’extraescolar de cinema de l’Institut de Terrassa, va ser un dels tretze treballs que van aconseguir arribar a la gala final del tradicional concurs de curtmetratges de Vilanova i la Geltrú “El Rotllo del Roig”, que es va celebrar el dissabte passat, 26 de juny, a la Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

El curt va ser rodat al Castell de Vallparadís el dissabte 12 de juny.

Les bases de “El Rotllo del Roig” exigien, en aquesta edició, la realització de totes les etapes del procés del curt en només 100 hores, amb la qual cosa el treball en equip i l’organització van ser essencials. El resultat ha estat molt satisfactori per a tots els participants, tenint en compte que no es tracta d’un concurs escolar, sinó que està obert a qualsevol persona o equip, de qualsevol nivell i edat, i tenint en compte també que van treballar de valent, decidint la història, estructurant el guió, preparant el vestuari i l’atrezzo, pensant els plans, gestionant els permisos de rodatge de les localitzacions, etc.

A la gala final, hi va assistir bona part de l’equip amb les seves famílies, i es van visualitzar els tretze curts.

L’extraescolar agraeix a Terrassa Film Office @parcaudiovisual i a @museudeterrassa, la gestió dels permisos per als espais de rodatge, i a l’Institut de Terrassa @ins_terrassa el constant suport logístic.

L’any que ve hi tornaran!

Publicat per Institut de Terrassa a Actualitat