x

1r ESO

L’alumnat de 1r d’ESO comença a preparar l’actuació de Nadal

29 novembre, 2021

L’alumnat de primer d’ESO de l’Institut de Terrassa, dins de la matèria de música, aprèn a tocar l’ukelele. Per a molts, representa el primer contacte amb un instrument més enllà de la tradicional flauta dolça. L’ukelele permet acompanyar cançons i és molt fàcil d’aprendre a tocar. El procés d’aprenentatge en grup, tot l’alumnat sencer i alhora, està resultant una experiència molt aplaudida pels nens i nenes. Aquests dies estan preparant una actuació de Nadal en la qual hi participaran, acompanyats pels ukeleles, alguns alumnes que cantaran i altres que tocaran alguna melodia amb el piano, l’acordió, el violí i la guitarra elèctrica.

Tenim moltes ganes d’escoltar-los!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO