x

2n Batxillerat

Sortida de 2n de Batxillerat al Museu de Geologia Valentí Masachs de Manresa

21 desembre, 2021

Aquest 15 de desembre, l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat ha fet una sortida al Museu de Geologia Valentí Masachs (UPC) de Manresa . El museu constava de tres sales diferents en què han pogut veure una enorme col·lecció de minerals, tant autòctons com al·lòctons. També s’han vist alguns fòssils i el guia ha fet una extensa explicació sobre els recursos naturals del planeta Terra (usos, capacitat energètica, perills…). Finalment, mitjançant diferents llums UV (UV llarga i UV curta) han estudiat la fluorescència i fosforescència d’alguns minerals concrets. En resum, ha estat una excursió que ha agradat molt a tothom.

Joana Minguet 2n Batx. A

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat