x

1r ESO

El dibuix de l’Aina sobre el dret dels infants a la felicitat

15 març, 2022
El dibuix de l’Aina sobre el dret dels infants a la felicitat
El Departament d’Arts, al seu blog http://vipinsterrassa.blogspot.com/ ens informa del treball de l’Aina Romeu de 1r d’ESO D.
L’Aina ha estat la noia seleccionada de l’Institut de Terrassa per al concurs internacional de cartells organitzat per la Busan International Kids&Youths Film Festival (BIKY), on participen les Cities of Film (ciutats del cinema) de l’UNESCO, i Terrassa és una d’elles. Recordem que al més de març del 2019, Júlia de la Rosa, alumna del nostre institut, va ser la guanyadora a nivell mundial del mateix concurs, aconseguint un viatge a Corea del Sud, que va realitzar al mes de juliol.
El tema que l’Aina ha hagut d’afrontar aquest any ha estat el dret dels infants a la felicitat, en commemoració del 100 aniversari del dia dels nens/es, amb l’objectiu de protegir aquest dret per a tots els infants del món.
Com a proposta, ha volgut reflectir l’esperit d’aquest tema, representant una marxa de nens i nenes que es diverteixen i que caminen al voltant del món. Per altra banda, per fer-ho més interessant, ha utilitzat diferents tècniques per aconseguir un resultat més potent visualment: llapis de colors, aquarel·les, collage… I ha optat per experimentar amb diferents materials com teles i goma eva.
Moltes felicitats, ha estat una gran feina!
Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO