x

2n Batxillerat

Visita a La Fageda

21 març, 2022

El passat 10 de març, l’alumnat de 2n de batxillerat social va fer una visita a la Fundació La Fageda, amb la finalitat de conèixer de prop una empresa productiva i de prestació de serveis amb component social.

Durant la visita van poder veure quin era el procés productiu dels làctics i melmelades, des de la matèria primera fins al producte final, passant per cadascuna de les diferents fases. Van poder conèixer l’origen de la cooperativa, la integració vertical del negoci, així com la diversitat de producte que ofereixen. Va merèixer una menció especial descobrir les persones que hi treballen i saber com s’organitzen.

En acabar la visita, des de la mateixa fundació, van recórrer a peu quatre quilòmetres, i van pujar al capdamunt del volcà de Santa Margarida. Finalment van acabar la visita a Santa Pau, on van dinar i van visitar un entorn medieval immillorable.

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat