x

CF Imatge

Els dies amb client@s de l’alumnat de CFGS d’Imatge Personal

25 març, 2022

Les alumnes de 2on de CFGS han iniciat els tant esperats “dies amb client@s”.
Després de 2 anys de pandèmia, amb totes les restriccions derivades, que ens han impossibilitat realitzar aquestes activitats que tant aporten al nostre alumnat en el seu aprenentatge, per fí podem retornar a una “normalitat”.
Us deixem una petita mostra de tractaments facials, on els nostres client@s van gaudir d’un ambient molt relaxant i unes cures en bellesa de la pell, permetent a l’alumnat realitzar un diagnostic previ, personalitzant els tractaments per cada necessitat de la pell. Us convidem a provar l’experiència!

Horaris:
dilluns de 15:00-18:00h
dimecres de 18:00-21:00h

Publicat per Institut de Terrassa a CF Imatge