x

CF Tèxtil

Visita a l’empresa Antex

17 abril, 2022
Visita a l’empresa Antex

L’alumnat de CFGM Fabricació i Ennobliment de productes tèxtils, i l’alumnat de CFGS Disseny tècnic en tèxtil i pell, van visitar el passat més de febrer l’empresa Antex, i van poder veure la producció de fibres sintètiques, el laboratori, la texturització del fil i la planta de reciclatge de fibres de polièster. Va ser una visita molt interessant per tot l’alumnat, ja que van poder conèixer el procés de producció de fibres sintètiques i el seu reciclatge. Antex és una empresa de producció de fibres sintètiques sense residus. L’empresa també també té seu al País Basc, Brasil, Mèxic i Polònia.
Molt agraïts a Antex per obrir-nos les portes de les seves instal·lacions.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Tèxtil