x

CF Admin

Visita de Judit Coll, responsable de desenvolupament de negoci, comunicació i màrqueting de l’empresa @coneix.

18 abril, 2022
Visita de Judit Coll, responsable de desenvolupament de negoci, comunicació i màrqueting de l’empresa @coneix.

A les Jornades tècniques, i gràcies al Programa @escolaiempresa @FemCAT, l’alumnat de 2n de Gestió Administrativa ha rebut la visita de Judit Coll, responsable de desenvolupament de negoci, comunicació i màrqueting de l’empresa @coneix. Aquesta és una companyia que desenvolupa un programa informàtic per aquelles empreses que treballen per projectes, com arquitectes, enginyers, etc. i els ajuda a executar les tasques del dia a dia de manera més eficaç.
Ens ha explicat els orígens de la seva empresa i com es va convertir en empresària. Ha parlat del seu dia a dia i de les coses que més la motiven de la seva feina. En aquest sentit, també ha volgut fer valdre la llibertat i el temps de qualitat que ha guanyat d’ençà que va decidir ser emprenedora.
Hem parlat de les habilitats que ha de tenir un empresari i/o empresària, però la Judit ha destacat que no cal tenir-les totes sinó envoltar-te d’un bon equip que t’ajudi a completar-les.
A la part final de la ponència, els alumnes han preguntat sobre el món de l’empresa; com començar, com créixer, i sobre quina és la formació més adequada per iniciar-se en un negoci.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Admin