x

CF Tèxtil

Jornades tècniques FP: Es pot aprofitar la roba que no fem servir? eco INSERCIÓ per Xavier Casas.

23 abril, 2022

Aprofitant les Jornades Tècniques d’FP, vam rebre la visita de Xavier Casas, director de l’Associació eco INSERCIÓ, entitat d’economia social i solidària a Terrassa, el qual ens va fer el taller que du per nom: “Es pot aprofitar la roba que no fem servir?”
En Xavier Casas ens va parlar sobre el model comercial predominant a la indústria de vestir; el fast fashion (low cost) i les seves conseqüències econòmiques, ambientals i socials, a escales local i global. Ens va comentar quines solucions hi ha damunt la taula i quines no, i quin paper té cadascun de nosaltres en una possible solució. I ens va explicar què és una entitat d’economia social i solidària com l’associació eco INSERCIÓ.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Tèxtil