x

4t ESO

Activitats d’orientació a l’Institut de Terrassa dins del Projecte Xcelence

2 maig, 2022

Durant els darrers dos cursos hem participat, com a centre,  en el Projecte Xcelence amb l’objectiu de millorar l’orientació acadèmica i professional. Aquest curs, dins de les activitats d’Orientació programades, s’han realitzat sortides als diferents recursos que ofereix la nostra ciutat, hem organitzat xerrades amb diferents professionals, i participat en altres activitats amb l’objectiu d’acompanyar els vostres fills i filles  en la presa de decisions pel  curs vinent.

Més concretament hem rebut la visita d’en Victor de l’empresa Circutor, la Zoe de l’empresa Estamp, i en Pedro de l’empresa Lamp

A més, hem pogut participar d’una xerrada informativa del funcionament dels Cicles Formatius i de Batxillerat, a càrrec dels caps d’estudis del nostre centre, en Josep Bosch i la Mar Hernàndez.

Finalment, els alumnes han rebut a visita d’antics alumnes de 4t que han explicat la seva experiència acadèmica tant en Batxillerat com en Cicles formatius de grau mitjà. 

Els alumnes disposen d’un recull de recursos centralitzats en el moodle, anomenat orientació 4t. En aquest espai, poden trobar el recurs del test d’interessos professionals https://testinteressos.barcelonactiva.cat/ que la majoria dels alumnes han realitzat.

El període per a demanar la beca d’estudis postobligatoris del Ministeri d’Educació va del 30 de març al 12 de maig. Al següent enllaç trobareu tota la informació relacionada amb aquesta beca: https://www.becaseducacion.gob.es/portada.html

La petició de la beca la podreu fer al següent enllaç: https://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/general/05/050130/ficha/050130-2022.html

 

 

 

Publicat per Institut de Terrassa a 4t ESO