x

CF Química

Un equip de l’Institut de Terrassa dels Cicles Superiors de Laboratori d’Anàlisi i Control i de Química Industrial, al Concurs de les 24 hores d’Innovació BARCELONA

10 maig, 2022

Els passats dies 28 i 29 d’abril, un equip de set nois i noies de l’Institut de Terrassa, dels Cicles Superiors de Laboratori d’Anàlisi i control i de Química Industrial, van participar al concurs de les 24 hores d’innovació BARCELONA.
Aquest concurs va reunir més de cinquanta instituts de diferents països i vint-i-quatre empreses, les quals van proposar tota una sèrie de reptes per resoldre en un dia sencer de feina intensa i col·laborativa.
El nostre equip va treballar a fons la metodologia del DESIGN THINKING per proposar una solució al repte que l’empresa UNILEVER ens va proposar; això va ser tot un desafiament, ja que ens van proposar un repte de màrqueting i la nostra especialitat és la química. Moltes gràcies a la Clàudia, la Noèlia, l’Anna, l’Albert, la Lina, la Laura i l’Arnau per la seva participació en aquest concurs i les ganes i l’entusiasme que van mostrar.
Els shakers (professors) Pau Monzó i Manuel Carrasco, i el nostre col·laborador tècnic i necessari, Jordi Escofet, estem realment contents de participar amb vosaltres.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Química