x

CF Química

Jornades Tècniques de FP de Química

17 maig, 2022
Jornades Tècniques de FP de Química

Aquest curs hem tornat a gaudir de les Jornades Tècniques de FP en format presencial; tot un goig poder interactuar amb els ponents com a les edicions anteriors a la Pandèmia.
El nostre alumnat del CFGS de Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins, ha participat en una activitat guiada de biotecnologia, i en una xerrada del Sr. Xavi Màdico, el qual ens ha explicat la importància de seguir el mètode ALCOA i CAPA a l’hora de treballar a la indústria farmacèutica. En aquesta xerrada també hi van ser presents els cursos de GM de Planta Química i l’alumnat de CECOT i Foment. A més, tot l’alumnat de Química, tant de GM com de GS, ha gaudit de la presència de la divertidíssima i bona comunicadora la Dra. Núria Salan, estrenant, amb tots nosaltres, una nova xerrada sobre «Materials de cine», a través de la qual hem pogut descobrir algunes mentides sobre els materials del cinema.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Química