x

1r ESO

Participació de l’extraescolar de cinema a “El Rotllo d’en Roig” de Vilanova i la Geltrú

30 maig, 2022

Aquest cap de setmana passat, l’extraescolar de cinema de l’Institut de Terrassa va tirar endavant el rodatge llampec del concurs de curtmetratges “El Rotllo del Roig”, de Vilanova i la Geltrú, al qual tradicionalment ens presentem. El curt havia de ser pensat, planificat, rodat, editat i enviat en 75 hores; des de dijous a les 21:00 fins a diumenge a les 24:00. Havia de contenir tres paràmetres, que en aquesta ocasió varen ser un “rap”, un porró, i un pla subjectiu estil Tarantino. Com sempre, el treball en equip, i el bon humor, van ser els principals ingredients d’una aventura força creativa, que culminarà amb la gala final a Vilanova i la Geltrú el proper 18 de juny a on tenim l’esperança de poder estar com a les últimes edicions. Per a alguns dels integrants més joves de l’extraescolar, aquesta experiència representa una oportunitat de veure un curt en el qual han participat en una pantalla gran de cinema.
Agraïm a Terrassa Film Office la gestió, com sempre ràpida i eficient, per obtenir el permís de rodatge a la localització del Parc de Sant Jordi.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO