x

4t ESO

L’alumnat de tecnologia de 4t, a la fira de projectes del programa “Canvia el teu món”.

13 juny, 2022

L’alumnat de l’optativa de Tecnologia de 4t d’ESO (A i B) ha participat a la fira de projectes del programa “Canvia el teu món”, organitzat per “Empieza por Educar” (una organització sense ànim de lucre que treballa per contribuir a la igualtat d’oportunitats en educació). Des de fa 2 cursos aquesta organització ens proporciona recursos didàctics i material electrònic que utilitzem a l’optativa per aprendre a programar sistemes automàtics de control basats en Arduino, acabant amb l’elaboració d’un projecte (en grups de 2 o 3 alumnes) que ideen ells (ha de resoldre una necessitat que tingui a veure amb algun/s dels 17 ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible) i desenvolupen a partir dels coneixements adquirits prèviament.

Enguany hem presentat a la fira 7 projectes que els alumnes han estat desenvolupant durant el 3r trimestre, tots ells amb un gran nivell d’ideació i execució. Durant la fira els alumnes van poder veure projectes de participants d’altres instituts de Catalunya, i van ser valorats per un jurat que, finalment, va concedir un dels premis a un dels nostres projectes. El premi ha estat un mBot2, un robot educatiu d’última generació. Els alumnes també van participar a un taller sobre els ODS, i tant el professor com una de les alumnes van ser entrevistats per l’organització (les seves intervencions apareixeran al vídeo de l’esdeveniment).

Esperem repetir el proper curs!

Publicat per Institut de Terrassa a 4t ESO