x

CF Tèxtil

Acte de cloenda del Projecte Factive 

28 setembre, 2022
Acte de cloenda del Projecte Factive 

Al llarg de tot el curs acadèmic passat, el Departament de Disseny i Moda de l’Institut de Terrassa ha col·laborat en un projecte Erasmus d’àmbit europeu. En concret ha estat el Factive project, que ha consistit en desenvolupar i posar en pràctica, dins de la indústria tèxtil, una metodología educativa anomenada Flipped classroom. Durant el transcurs del projecte s’han desenvolupat un conjunt de materials didàctics adreçats als professionals de la indústria tèxtil i també als estudiant de tèxtil i moda.

Avui, dia 28 de setembre es fa la cloenda del projecte i es presenten tant els materials elaborats com els resultats obtinguts.

Per molts anys!

Publicat per Institut de Terrassa a CF Tèxtil