x

2n Batxillerat

Premis de Recerca Jove per a dos projectes de l’Institut de Terrassa

12 novembre, 2022
Premis de Recerca Jove per a dos projectes de l’Institut de Terrassa

L’Institut de Terrassa ha estat novament reconegut amb uns premis força importants dins l’àmbit científic i tecnològic; els premis PRJ, Premis de Recerca Jove, que es concedeixen a Catalunya, cada any, des del 1981, als millors treballs de secundària, batxillerat i cicles formatius.
Concretament, la Joana Armengol i la Saule Cayuela han estat dues de les alumnes reconegudes pel seu treball de pasteurització de l’aigua per mitjà d’energia solar; un sistema que pasteuritza l’aigua en països del tercer món per tal d’eliminar el bacteri de l’E.coli, i que funciona amb energia sostenible.
I l’altre treball premiat ha estat el de la Maria Sánchez, també de l’Institut de Terrassa, la qual va dissenyar un sistema per poder mesurar les emissions radioionitzants a la hipogea catalana, i va poder comprovar que els raigs còsmics travessen la Terra.
Sens dubte, un gran èxit per aquestes alumnes i pel nostre institut.
Enhorabona!

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat