x

CF Imatge

Erasmus i Imatge Personal

26 gener, 2023

El departament d’Imatge Personal de l’Institut de Terrassa ha començat a treballar el projecte “Where are we going?”, emmarcat al programa europeu Erasmus+. Aquesta aventura que realitzem amb l’institut Reymont (Częstochowa, Polònia) i l`EAD de Sant Cugat, té com a objectiu potenciar les capacitats clau del nostre alumnat a través d’una sèrie d’activitats que combinen disseny, bellesa, moda i sostenibilitat.
Els dos primers capítols d’aquesta aventura els hem escrit aquest curs. Al setembre, el professorat d’Imatge personal del Ins Terrassa va viatjar cap a Polònia per prendre un primer contacte amb els nostres partners i preparar la resta d’activitats. Al novembre, professorat i alumnat polonès, va gaudir d’una setmana plena d’events i visites, on van conèixer el nostre centre i van participar en els tallers d’estètica i perruqueria. Aquesta visita a Catalunya, la van realitzar juntament amb el nostre alumnat i professorat, fet que millora les nostres relacions internacionals i l’ús de la llengua anglesa.
Com a event final, l’alumnat dels CFGM d’Estètica i Bellesa i Perruqueria i Cosmètica capil·lar viatjarà a terres poloneses al novembre del 2023, amb la finalitat de participar activament en el maquillatge i el pentinat d’una desfilada de moda a l’institut Reymont de Częstochowa.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Imatge