x

CF Imatge

Projectes de síntesi de perruqueria

26 gener, 2023

Aquest any, al CFGM de Perruqueria i cosmètica capil·lar, estem treballant per projectes dins del Mòdul Professional de Síntesi MP14 del segon curs.
L’objectiu és potenciar les capacitats manipulatives del nostre alumnat al mateix temps que les capacitats clau, com la resolució de problemes o el treball en equip. Durant el primer trimestre, hem treballat part de contingut del Mòdul Profesional de Pentinats, on s’han reforçat continguts impartits al primer curs, com la higiene capil·lar i el pentinat, treballant amb estratègies metodològiques com el role play o el treball per projectes. En aquestes imatges podem veure una petita mostra dels treballs realitzats.
Al mateix temps, dins del Mòdul de síntesi, hem realitzat un intercanvi de continguts entre els cicles d’Estètica i de Perruqueria.
Els alumnes d’estètica han ensenyat a realizar maquillatges de dia i per esdeveniments, i els alumnes de Perruqueria, pentinats per un esdeveniment. Amb aquest intercanvi de coneixements, pretenem augmentar els continguts dels cicles, fomentar l’interès per altres cicles que s’imparteixen al centre, i aportar qualitat en el resultat final dels projectes que es durant a terme a final de curs.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Imatge