x

1r ESO

“La Classe”. L’extraescolar de cinema està acabant el rodatge del seu últim curt.

1 febrer, 2023

Una existència que s’atura a causa de la mort i la destrucció. La vida i la dignitat de les persones que se situa per sota dels interessos de poder i de conquesta. Els petits detalls de la vida, que fins fa poc semblaven rutinaris, i, que ara que la vida es mor i que es destrueix, s’enyoren com el record d’un temps estimat.
L’extraescolar de cinema de l’Institut de Terrassa està rodant ja les últimes escenes de la seva primera producció en aquest curs. Tot l’equip ha estat treballant cada dijous, des del mes d’octubre, per narrar una història curta que vol expressar la devastació que deslliga la guerra.
Ben aviat, estrenaran el curtmetratge als festivals més estimats; tenen moltes ganes d’ensenyar-lo. De moment, però, podeu visualitzar-ne el primer trailer.
@curtsdecine

Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO