x

2n Batxillerat

Visita de 2n de batxillerat a la “Fundació la Fageda”

23 març, 2023

L’alumnat de 2n de batxillerat social ha participat en una sortida a la Garrotxa. Un dels objectius era conèixer de prop l’empresa “Fundació la Fageda”, la qual treballa amb integració vertical, incorporant tota la cadena de processos productius, que van des de l’elaboració de la matèria primera fins a la venda del producte final. Un segon objectiu era conèixer l’evolució de la diversitat de productes i serveis que ofereixen i algunes de les darreres xifres econòmiques del resultat d’explotació.

A més d’aquests aspectes econòmics, ens ha interessat molt conèixer l’ànima del projecte de la “Fundació la Fageda”, ja que és un exemple pel que fa al seu component social, i on la majoria dels seus treballadors tenen diversitat funcional. A continuació, hem aprofitat el dia per pujar al volcà de Santa Margarida, tot fent una passejada des de la fundació. Hem acabat el dia dinant al poble medieval de Santa Pau.

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat