x

CF Admin

Taller introductori a l’ESS i el cooperativisme a 1r curs de Gestió Administrativa

30 març, 2023
Taller introductori a l’ESS i el cooperativisme a 1r curs de Gestió Administrativa

Dins de les activitats planificades a les Jornades Tècniques d’FP d’aquest curs, l’alumnat de 1r curs de Gestió Administrativa va participar al Taller introductori a l’ESS i el cooperativisme realitzat per l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental @ateneucoopvocc, a càrrec de Jelen Valletbó (Tècnica Eix Educatiu), que ens va explicar els conceptes bàsics i fonaments de l’Economia Social i Solidària, així com els valors i els principis del cooperativisme. A través de diverses dinàmiques, es va apropar l’alumnat al model viable alternatiu amb exemples reals del territori.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Admin