x

CF Admin

L’alumnat de 1r de Gestió Administrativa va rebre la visita del Conseller Delegat d’Encofrats Alsina

18 abril, 2023

Dins les Jornades tècniques que cada curs celebrem al nostre institut, i gràcies al Programa @escolaiempresa i @FemCAT, els alumnes de 1r de Gestió Administrativa van rebre la visita de Jaume Alsina, Conseller Delegat d’Encofrats Alsina; empresa dedicada al lloguer d’encofrats i a oferir solucions tècniques a través del seu propi disseny de producte i software d’enginyeria. L’empresa actualment compta amb filials a setze països, i amb un equip que té al voltant de 1.000 col·laboradors.
El Sr. Alsina ens va explicar els orígens familiars de l’empresa, la gestió del seu dia a dia i el creixement que ha portat a terme. En aquest sentit, va destacar la importància que en el context actual té el treball en equip, així com el fet de demanar ajuda quan la necessitem, i la capacitat de saber envoltar-nos de gent que ens aporti valors.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Admin