x

CF Admin

L’Institut de Terrassa al FP challenge

4 maig, 2023
L’Institut de Terrassa al FP challenge

Avui se celebra el FP challenge, un concurs d’emprenedoria, amb altres centres de Sabadell i Terrassa. Consisteix en treballar en busca de la millor solucio a un repte.
Per tal de fomentar l’emprenedoria i el desenvolupament de les competències professionals clau, els FP challenge són hackatons autogestionats pels centres que conformen l’equip, i estan distribuïts per tot el territori català en petit format. Aquests esdeveniments s’enfoquen en la ideació i proposta de valor per a un repte relacionat amb l’ODS’30. Els alumnes, treballant en equip, han de presentar una idea vàlida per a aquest repte. El format de les hackatons pot ser híbrid o totalment presencial, depenent de cada cas. El suport de Caixabank Dualiza és clau en la realització d’aquestes iniciatives.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Admin