x

1r ESO

L’Extraescolar de Cinema, per segon any consecutiu a la Selecció Oficial del Festival Internacional de Cinema en Català

25 maig, 2023

L’extraescolar de cinema ha entrat, per segon any consecutiu, a la Selecció Oficial del Festival Internacional de Cinema en Català, Fic-Cat! Aquesta vegada amb el curtmetratge “La Classe”, una història que intenta explicar els sentiments d’un grup d’alumnes que veuen com el front de guerra arriba a la seva ciutat.
Podreu veure el seu treball, del 8 al 17 de juny, a “TV3 a la Carta”, o si aneu, els dos dies que el projecten, al festival, a Roda de Berà.
Han estat molts mesos de feina, setmana rere setmana, des del mes de setembre, i estem molt contents.
L’any passat vam tenir la sort de guanyar, però diem el mateix que vam dir llavors abans de saber que guanyaríem. Per nosaltres, estar a la Selecció Oficial d’aquest festival ja és un plaer i una victòria.
Esperem que ben aviat tots mireu la pel·lícula i que us agradi molt!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO