x

L’Institut de Terrassa, fundat l’any 1955, és un referent educatiu per a la ciutat que ha anat creixent fins a consolidar avui l’oferta educativa més àmplia i diversa de la comarca del Vallès Occidental.

La nostra comunitat educativa

Formen part de la comunitat educativa del centre més de 1800 alumnes amb les seves famílies, 150 membres del personal docent i 7 del personal no docent.

L’actual oferta educativa del centre està integrada per l’Educació Secundària Obligatòria, el Batxillerat Científic i Humanístic, en tots dos casos amb la possibilitat de cursar el doble currículum de Batxillerat i Baccalauréat (Batxibac) i sis famílies de Formació Professional.

A més, impartim Formació Professional Inicial, Formació Professional Bàsica, Programa de Formació i Inserció, el curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior i, en col·laboració amb altres entitats i institucions de l’entorn, formació ocupacional i contínua.

Formació professional

Treballem estretament amb empreses del entorn i apostem per serveis vinculats al món professional com la validació i reconeixement de l’experiència laboral, borsa de treball, projectes de mobilitat internacional i la formació dual, entre d’altres.

Més de 60 anys d’experiència

L’experiència docent i de gestió acumulada en més de 60 anys d’existència com a centre i l’ampli itinerari educatiu actual ens avalen per garantir una orientació adequada per atendre totes les expectatives i inquietuds educatives.

En nom de l’equip directiu de l’Institut de Terrassa, ens plau donar-vos-hi la benvinguda i restem a la vostra disposició per a qualsevol suggeriment, consulta o aclariment.