x

Alumnes i empresa

Els nostres alumnes disposen d’una Borsa de treball telemàtica que posa a la seva disposició les ofertes de les empreses en temps real. Des del punt de vista de l’empresa aquest recurs permet minimitzar els costos de gestió d’ofertes de pràctiques i de treball.

Algunes dades

Objectiu

Objectiu

Concebuda per impulsar l’ocupació dels nostres ex-alumnes graduats i facilitar l’accés de les empreses a nous professionals, la borsa de treball posa en contacte empreses del nostre entorn amb els alumnes que en cada moment poden buscar una feina.

Inserció laboral

Inserció laboral

La inserció laboral dels alumnes dels cicles de grau mitjà és del 45%, el 75% dels quals treballen en l'especialitat estudiada, mentre que un altre 47% opta per seguir estudiant.

En el cas dels cicles formatius de grau superior la inserció laboral és del 72%, dels quals el 80% tenen una feina relacionada amb els estudis. Un altre 9% continua els seus estudis, en la majoria dels casos a la Universitat.

Aulabora

Aulabora

Gestionem les ofertes de feina que es reben de les empreses a través del web ins-terrassa.aulabora.com on es reben més de 300 ofertes anuals.

Visitar la web de Aulabora

Més informació

Visitar la web de Aulabora

Informació addicional

El mateix espai web serveix de plataforma d’informació de disponibilitat d’empreses per fer les pràctiques en centres de treball. Podeu contactar aquest enllaç per si voleu afegir més informació.