x

Tens alguna pregunta o necessites fer qualsevol tràmit?

Pots contactar amb la secretaria del centre dintre de l’horari d’atenció bé presencialment, per telèfon o correu electrònic per fer arribar els teus dubtes o sol·licituds. Posem a la teva disposició els principals documents que necessites per fer tràmits a Secretaria accedint a Drive (veure abaix).

Email principal de contacte amb secretaria:

Horaris

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

Del 7 de setembre de 2022 al 23 de juny de 2023
9:00 a 14:00 h. de dilluns, dimecres, dijous i divendres
9:00 a 19:00 h. dimarts

De l’1 al 6 de setembre de 2022 i del 26 de juny al 21 de juliol de 2023

10:00 a 14:00 h. de dilluns a divendres

Agost TANCAT

 

 

Descàrrega de documents principals

Descàrregues
Fes clic sobre el mòdul de descàrrega que necessitis. Accediràs a arxius compartits a Google Drive des d’on podràs descarregar la documentació.

Preinscripció i matrícula

El calendari de preinscripció i matrícula de cada any es farà públic i s’anunciarà tant a l’apartat Actualitat d’aquesta mateixa web com al calendari de l’escola.

Podràs descarregar tota la documentació necessària segons el curs al qual vulguis accedir des dels diferents mòduls de la pàgina Preinscripció i matrícula.

Beques

Pots consultar les condicions dels diferents ajuts i beques a alumnes des de la pàgina web de la Generalitat. A aquesta pàgina trobaràs el termini de presentació de documentació per cada curs acadèmic, llegir les diferents normatives aplicades i la documentació necessària així com fer el tràmit si escau i consultar l’estat de la teva petició.